HomeMedewerkersRaad van Toezicht

Raad van Toezicht

De stichting bestaat uit een Raad van Toezicht en een Bestuur.

Gertjan van Rangelrooy vervult binnen Stichting Bram de functie als voorzitter van de Raad van Toezicht. Gertjan is tot 1 juni 2012 werkzaam geweest als adjunct-directeur en Interne Begeleider van openbare school de Reijer. Wat onderwijs betreft is hij momenteel in de FPU, maar heeft nog wel zitting in de PCL, een indicatiecommissie om kinderen een beschikking af te geven voor het speciaal basisonderwijs.

Buiten het onderwijs heeft hij veel selectieteams en een nationaal team van de basketbalbond begeleid. Momenteel is Gertjan nog actief op de Erasmusuniversiteit als begeleider van prestatieteams en als tennisleraar.

In zijn onderwijscarrière op de basisschool heeft Gertjan veel ervaring en affiniteit gehad met zorgleerlingen. Zo heeft hij een kindje met het Syndroom van Down van groep 1 tot en met groep 8 op zijn school begeleid. Ook heeft hij meegewerkt aan het bezoeken van gehandicapte kinderen van de Pameijerstichting op zijn school. Voor kinderen met wat meer mogelijkheden heeft Gertjan samen met een collega IB’er de Erasmusklas opgezet, een klas voor hoogbegaafde kinderen.

Omdat ik altijd een band had met kinderen waar iets speciaals mee aan de hand was, heb ik niet geaarzeld toen Marjon mij vroeg zitting te nemen in de Raad van Toezicht van de toen nog op te richten Stichting Bram. Ik vind het een geweldig initiatief en wil graag mijn steentje bijdragen om dit initiatief te laten slagen.”

Susanne Kooiman is mede-oprichtster van SBR en is lid van de Raad van Toezicht. Susanne is leerkracht op een basisschool in Ridderkerk. Momenteel staat zij voor groep 3, wat zij met veel passie en plezier doet.

Ik ken Marjon vanaf het eerste jaar van de PABO, waar wij samen de opleiding voor leerkracht basisonderwijs volgden. Daarnaast zijn we een aantal jaren collega' s geweest in Ridderkerk. Ik ken Bram vanaf zijn geboorte en dat het een heerlijk kind was en is, dat zag je meteen. Toch vond ik het in het begin soms moeilijk om er op de juiste manier mee om te gaan. Wat moet je zeggen? Wat kun je doen? Er open over praten!”

Susanne is vanaf het begin actief betrokken geweest bij de oprichting van Stichting Bram. “Ik ben een enorme voorstander van omgaan met verschillen! Ik ben er zeer van overtuigd dat kinderen van en met elkaar kunnen leren. Dat is dan ook de reden waarom ik volmondig ja heb gezegd, toen Marjon aan me vroeg of ik de functie van voorzitter binnen het bestuur van SBR wilde vervullen. Ik ga de uitdaging aan en heb er boven alles ontzettend veel zin in!!!”