HomeOver SBRIn de mediaRotary Ridderkerk-de Waal organiseert Frank de Jong Memorial Classic & Open Rally voor Stichting Bram!

RallyOp zaterdag 4 april 2015 organiseert Rotary Ridderkerk-de Waal​ voor de zevende keer de Frank de Jong Memorial Classic & Open Rally. De organisatie is inmiddels in volle gang en ook dit jaar belooft het een prachtig parcours te worden met een gezellig, culinair, sportief en (hopelijk) zonnig programma!

Inschrijven kan via onderstaande link:

Wanneer: zaterdag 4 april

Starttijd: 9.00 uur

Eindtijd: circa 22.00 uur (of 18.00 excl. diner)

Tarief/donatie: €165 (of €115 excl. diner) per equipe van 2 personen

Meedoen met een gewone auto kan ook. De opbrengst van deze dag wordt verdubbeld door de NSGK voor het gehandicapte kind​ voor het gehandicapte kind en zal gedoneerd worden aan Stichting Bram Ridderkerk!