HomeNieuwsVacature teamleider

Vacature teamleider

VACATURE
Voor Stichting Bram Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Teamleider

Aantal uren

36 uur per week

Regio('s) Barendrecht, Alblasserwaard, Ridderkerk (BAR)
Je werkplek

Stichting Bram

Voorn 09

2986 JA Ridderkerk

   

Stichting Bram

Stichting Bram is een kleinschalige zorginstelling die per 30 september 2013 is gestart met een klas voor kinderen met een (ernstig) meervoudige beperking. Dit doet zij in samenwerking met OBS de Botter en Yes! Kinderopvang in Ridderkerk. Op deze manier kunnen dagelijks terugkerende contacten plaatsvinden tussen kinderen met en zonder (ernstig) meervoudige beperkingen om de integratie en acceptatie van deze kinderen te realiseren.

 

Je werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van activiteiten binnen je eigen organisatie-eenheid. Je vertaalt het beleid van de organisatie naar medewerkers en kinderen. Zelf heb je ook werkzaamheden als meewerkend groepslid. Je wordt aangestuurd door de zorgmanager en geeft leiding aan een team van medewerkers, vrijwilligers en stagiaires (maximaal 15 FTE). Hierbij bewaak je de continuïteit en kwaliteit van de zorg. Daarnaast heb je regelmatig contact met leerkrachten van de basisschool en ondersteunende diensten zoals de fysiotherapeut, muziekagoog, logopedist en ergotherapeut. Ook informeer je ouders en verwanten, specialisten en overige betrokkenen over (de zorg voor) de kinderen en lever je een bijdrage aan commissiewerk. Je zult ook werkzaamheden op de groep vervullen gedurende een aantal dagdelen.

 

Je profiel

 - Je bent in het bezit van een relevante mbo 4 opleiding (hbo is een pré);


 - Je hebt een managementopleiding gevolgd of je bent bereid die te volgen;


 - Je bent sterk in sociale contacten en je hebt zowel financieel als administratief inzicht;

 - Je bent initiatiefrijk, flexibel, zelfstandig en creatief;

 - Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;

 - Je bent in staat mensen in hun kracht te zetten;

 - Je bent in staat overzicht in processen te bewaren.

 

Ons aanbod

De vacature is opgesteld voor deze specifieke standplaats, Voorn 9 te Ridderkerk. De werkzaamheden zullen aanvankelijk binnen deze organisatorische eenheid verricht worden. Kandidaten dienen er rekening mee te houden dat zij in de toekomst flexibel inzetbaar moeten zijn op meerdere organisatorische eenheden binnen een reisafstand van maximaal één uur vanaf de huidige standplaats (enkele reis, openbaar vervoer op basis van het reisadvies van 9292). 

Bij Stichting Bram zien we graag dat je het naar je zin hebt. Een prettig werkklimaat en goede arbeidsvoorwaarden helpen hierbij. Wij vallen onder de cao Gehandicapten zorg. We besteden veel aandacht aan je loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Salaris
Inschaling in FWG 45 conform cao Gehandicaptenzorg.

 

Meer informatie en solliciteren
Je kunt reageren tot en met 16 juni 2017.

 

Op 21 juni wordt contact opgenomen met de geselecteerde kandidaten voor de gespreksrondes. De niet geselecteerde kandidaten worden ook ingelicht.

 

Op maandag 26 juni zullen de sollicitatiegesprekken worden gehouden.
Start: vanaf 19:30 uur
Locatie: Voorn 11, 2986 JA Ridderkerk

 

De procedure bestaat die avond uit 2 gespreksrondes, praktijkcases maken onderdeel uit van de gesprekken. De gesprekken zullen worden gevoerd door:

Ronde 1: Ben Nugteren (Lid Raad van Bestuur) en Marjon de Vries (Directeur)

Ronde 2: Esther Kraaijeveld (Lid Raad van Bestuur) en Marieke Hakkert (Lid Raad van Bestuur)

 

Het arbeidsvoorwaardengesprek (indien van toepassing) zal plaatsvinden op 29 juni om 19:30 uur op eerdergenoemde locatie.

 

Solliciteren kan via e-mail naar Marjon de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met een recente cv en motivatiebrief.

 

Vacature: Stichting Bram zoekt bestuursleden!

Klik hier om de vacature te bekijken.

Vacature Raad van Bestuur

Nieuw schoolplein dankzij sponsors!

Op vrijdag 22 juni is het nieuwe schoolplein officieel geopend. Stichting Bram & OBS de Botter (onderdeel van OZHW voor po en vo) willen hierbij nogmaals alle sponsors bedanken die de realisatie van het schoolplein mogelijk hebben gemaakt! 

 

Sponsors bedankt

doneren ws

SBR bij TV Rijnmond

Lipdub OBS De Botter, SBR en Yes! Kinderopvang

Facebooknsgk-logo

Free business joomla templates