HomeOver SBRIn de media

Nieuw schoolplein dankzij sponsors!

Op vrijdag 22 juni is het nieuwe schoolplein officieel geopend. Stichting Bram & OBS de Botter (onderdeel van OZHW voor po en vo) willen hierbij nogmaals alle sponsors bedanken die de realisatie van het schoolplein mogelijk hebben gemaakt! 

 

Sponsors bedankt

Marjon de Vries bij RTL live

Op woensdag 25 januari was Marjon samen met Jan Fransen en Edith Schippers te gast bij RTL live om te vertellen over Stichting Bram. Via onderstaande link is een kort fragment terug te zien. 

Fragment RTL live

RTL l

 

OBS de Botter

logo Botter

OBS de Botter is een openbare school gevestigd in de wijk Drievliet in Ridderkerk. Het gebouw biedt vele mogelijkheden en biedt daardoor ruimte voor meerdere partijen. Naast groep 1 t/m 8 is Stichting Bram Ridderkerk, Yes! Kinderopvang en de groep Victor de Verkenner in het gebouw gehuisvest.

Bezoek nu de website via http://www.debotter.nl

Stem op Stichting Bram!

Breng nu via onderstaande link jouw stem uit en zorg ervoor dat Stichting Bram in 2016 gesponsord wordt door Stichting Specsavers Steunt in Ridderkerk!  

http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/ridderkerk/stichting-bram-ridderkerk_20015/

Dean

BAR-gemeenten tekenen zorgcontract met Stichting Bram!

 

22421 984469351572237 3298950128075748055 nRIDDERKERK - mei 2015

De gemeente Ridderkerk heeft een overeenkomst gesloten met Stichting Bram op het gebied van jeugdzorg. Wethouder Tineke Keuzenkamp zetten namens de gemeente Ridderkerk haar handtekening. Kinderen die in Barendrecht, Albrandwaard of Ridderkerk wonen kunnen nu ook op basis van Zorg In Natura (ZIN) hun zorg en begeleiding via de Jeugdwet inkopen bij Stichting Bram.

 

Stichting Dada financieert schitterende Softplay speel-en therapiehoek aan Stichting Bram

11402718 1009850029034169 4686704891192076469 nDankzij de financiële steun van Stichting Dada heeft Stichting Bram een schitterdende Softplay speel-en therapiehoek ter waarde van € 7.000,- aan kunnen schaffen. Deze hoek wordt niet alleen ingezet om in te spelen, maar door de unieke en doordachte samenstelling van de elementen is de hoek ook bijzonder geschikt om in te zetten tijdens de diverse therapieën die bij Stichting Bram worden aangeboden. Stichting Dada: wederom bedankt voor jullie steun!

Rotary Ridderkerk – de Waal en de NSGK halen tijdens de Frank de Jong Memorial Classic & Open Rally 2015 € 30.000,- op voor Stichting Bram Ridderkerk!

Bron: www.rotary-ridderkerkdewaal.nlSVD53082

Op zaterdag 4 april 2015 reden we voor de zevende keer de Frank de Jong Memorial Classic & Open Rally. De dag begon met een hartelijk ontvangst in het Pannenkoekenhuis Oosterpark. Na een koud en nat startschot gingen de 55 teams op weg. Gaandeweg klaarde het weer op, kwam er zelfs een zonnetje en gingen veel dakjes van de prachtige bolides open.

Lees meer: Rotary Ridderkerk – de Waal en de NSGK halen tijdens de Frank de Jong Memorial Classic & Open...

Marjon is de Libelle Ster 2014!

Afbeelding03 november 2014, Libelle Nieuwscafé Den Haag

Marjon de Vries (34) mag zich een jaar lang Libelle Ster noemen. Dat werd vanmorgen tijdens het Libelle Nieuwscafé Live in Den Haag bekend gemaakt. Van de tien kandidaten kreeg Marjon, juf en moeder van Bram, de meeste stemmen. Met Stichting Bram zorgt ze dat kinderen met een meervoudige beperking op een gewone bassischool kunnen meedraaien. “Het is zo mooi om Bram in de kleuterklas in de kring te zien zitten, op zijn manier vrolijk mee ‘babbelend’ met de rest. In de vier maanden dat hij hier zit heeft hij meer ontwikkeling doorgemaakt dan in de vier jaar ervoor.” Lees het interview met Libelle Ster Marjon de Vries in Libelle 29. 

Bekijk hier het video verslag:

Kleuters zien niets aan Bram

27 augustus 2014, Dagblad "Trouw" 

TrouwDagopvang Stichting Bram is ondergebracht in de Ridderkerkse basisschool De Botter. De gehandicapte kinderen en basisschoolleerlingen bezoeken elkaars lessen.

Als Tim piano speelt lijkt hij een beetje op Ray Charles. Net als de blinde soulzanger gooit hij zijn hoofd naar achteren, terwijl zijn vingers van links naar rechts over de toetsen bewegen. Zijn voetjes schoppen tegen het houten instrument. Tim (7) heeft ontegenzeggelijk oor voor muziek; af en toe komt een flard ‘Vader Jakob’ of ‘Altijd is Kortjakje ziek’ voorbij. Tim is heel auditief ingesteld, maar zijn gezichtsvermogen, motoriek en communicatieve vaardigheden zijn zeer beperkt. Als het aan hem ligt, zit hij de hele dag achter de piano. “Maar daarmee zouden zijn andere vaardigheden nog verder afvlakken”, zegt Marjon de Vries, oprichtster van stichting Bram, een dagopvang voor gehandicapten op een openbare basisschool.

Lees meer: Kleuters zien niets aan Bram

Marjon de Vries genomineerd voor Libelle STER

STEM NU VIA www.libelle.nl/ster OP MARJON

 

libelleSterke vrouwen die hun Energie inzetten voor Resultaat: dat zijn Libelle Sterren. Libelle zet de komende weken tien vrouwen in de schijnwerpers die zich inzetten voor een goed doel. Via www.libelle.nl/ster kunt u stemmen op uw Libelle Ster van 2014. De winnares krijgt een speciaal door Studio Job ontworpen wisselster uitgereikt!

Deze week kandidaat 4: Marjon de Vries

Kinderen met een meervoudige beperking op een gewone basisschool mee laten draaien, dat is wat Marjon de Vries (34), juf en moeder van Bram, voor elkaar heeft gekregen. Ik had nooit verwacht dat de kinderen uit mijn klas zo snel ontwikkeling zouden laten zien en dat de kinderen uit de andere klassen zo positief zouden reageren.

“Het is zo mooi om Bram in de kleuterklas in de kring te zien zitten, op zijn manier vrolijk mee ‘babbelend’ met de rest. In de vier maanden dat hij hier zit heeft hij meer ontwikkeling doorgemaakt dan in de vier jaar ervoor.

Lees meer: Marjon de Vries genomineerd voor Libelle STER

Opbrengst Rally voor Stichting Bram is € 18.500,-

SVD2509-1Afgelopen zaterdag 5 april werd in Ridderkerk en omstreken een bijzondere rally gereden: de Frank De Jong Memorial Classic & Open Rally. Bijna 60 enthousiaste oldtimer bezitters en rally rijders reden mee met hun klassieker of cabriolet. Een bonte stoet prachtige auto’s trok door de regio. Doel van het evenement was geld inzamelen voor Stichting Bram.

Marjon de Vries, oprichtster van SBR en moeder van Bram, mocht aan het einde van de dag een cheque van €18.500,- in ontvangst nemen. Verantwoordelijk voor dit grote bedrag waren de bijna 60 equipes en de maar liefst 55 regionale bedrijven die met geld of producten voor de veiling, ’s avonds bij het diner, sponsorden. Er was echter een grote verrassing tijdens de afsluiting. Peter Camping van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) verdubbelde het bedrag waardoor het eindbedrag uitkwam op €18.500,-.

Lees meer: Opbrengst Rally voor Stichting Bram is € 18.500,-

Rotary Ridderkerk-de Waal organiseert Ridderkerk Classic & Open 2014 voor Stichting Bram!

 

Aanmelden kan nog via: www.rco-rally.nl

2014-02-05-SBR-Flyer-RCO-Rally

 

School is voor Bram een feest

Ridderkerk, 1 november 2013 Algemeen DagbladIMG 7098

School was nooit een haalbare kaart voor meervoudig gehandicapte kinderen. Met lotgenoten plegen zij hun dagen te slijten op de dagopvang. Dankzij een unieke samenwerking pakken ze dat in Ridderkerk sinds kort anders aan. Met vier andere kinderen gaat Bram (5) naar de basisschool. ,,Hij leeft enorm op van het contact met de gewone leerlingen.''

Lees meer: School is voor Bram een feest

Klas van Stichting Bram opent deuren

Ridderkerk, oktober 2013Klas SBR opent deuren

Stichting Bram opende vorige week voor het eerst haar deuren. Na een lange voorbereiding was iedereen er klaar voor. Door een vaste groep vrijwilligers en stagiaires was het vanaf de eerste dag mogelijk om alle kinderen de hele dag te voorzien van een begeleidster.

Lees meer: Klas van Stichting Bram opent deuren

TVM Foundation doneert €1.500,- aan SBR!

Nijkerk, september 2013RVDW130928-287

Tijdens de jaarlijkse Ridders van de Weg manifestatie van TVM mocht Marjon de Vries namens Stichting Bram een cheque van €1.500,- in ontvangst nemen. Uiteraard willen we namens SBR de TVM Foundation bedanken voor deze mooie bijdrage. Ook gaat onze dank uit naar Jolanda van Stubbe bv. die ons bij de TVM Foundation heeft aangemeld.

Darters gooien €750,00 bij elkaar voor SBR!

Ridderkerk, september 2013SBR-Flyer-Darttoernooi

Zaterdag 28 september 2013 is er een SBR-darttoernooi georganiseerd. De opbrengst van dit toernooi is volledig ten goede aan Stichting Bram Ridderkerk gekomen.

Lees meer: Darters gooien €750,00 bij elkaar voor SBR!

De verbouwing is gestart!

Ridderkerk, augustus 2013Verbouwing

Sinds 3 weken wordt er op de locatie aan de Voorn 9 hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen voordat het nieuwe schooljaar begint. Obs de Botter en Yes! Kinderopvang zullen hun deuren op 2 september openen. Stichting Bram opent haar deuren op 30 september! Kijk bij onze fotogalerij voor meer foto's van de verbouwing.

 

TEUN is de winnaar van de SBR-tekenwedstrijd!

Ridderkerk, 3 juni 2013IMG 3337

Teun (3 jaar) heeft de tekenwedstrijd van SBR gewonnen. Vanwege de vele mooie tekeningen die wij hebben ontvangen is er besloten om blindelings een winnaar te trekken. De mooie tekening van Teun kwam daarbij als winnende tekening naar voren. Gefeliciteerd Teun en bij het speelgoedwinkeltje Petit Passe Partout (Vlietlein 190 in Ridderkerk) ligt er een cadeaubon ter waarde van €7,50 voor je klaar!

De tekeningen van alle kinderen die hebben meegedaan met de wedstrijd kunt u bekijken in onze fotogalerij.

Bosweide tekent voor Stichting Bram

Ridderkerk, 28 maart 2013

BosweideLeerlingen van OBS De Bosweide hebben 750 euro opgehaald voor Stichting Bram Ridderkerk. De cheque werd onlangs overhandigd aan Bram, zijn moeder Marjon (tevens initiatiefneemster van Stichting Bram Ridderkerk) en Jody.

Lees meer: Bosweide tekent voor Stichting Bram

Ridderkerkse kroonappel

8 maart 2013 

KroonappelsRIDDERKERK - Het Oranje Fonds is op zoek naar het beste sociale idee van Nederland, als cadeau aan prins Willem-Alexander en prinses Maxima.

Lees meer: Ridderkerkse kroonappel
Warning: Illegal string offset 'active' in /home/stichtbram/domains/stichting-bram.nl/public_html/templates/jsn_teki_free/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /home/stichtbram/domains/stichting-bram.nl/public_html/templates/jsn_teki_free/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /home/stichtbram/domains/stichting-bram.nl/public_html/templates/jsn_teki_free/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /home/stichtbram/domains/stichting-bram.nl/public_html/templates/jsn_teki_free/html/pagination.php on line 100

Pagina 1 van 2

doneren ws

Facebooknsgk-logo

Free business joomla templates