HomeOver SBRIn de media

NSGK, hoofdsponsor van Stichting Bram Ridderkerk!

Logo NSGK for web1 februari 2013 

 'NSGK voor het gehandicapte kind' helpt kinderen en jongeren met een handicap om, met hun beperking, gewoon kind te kunnen zijn. Door de donatie van het NSGK kan SBR nieuwe hulpmiddelen en aangepast ontwikkelingsmateriaal aanschaffen voor de kinderen.

Lees meer: NSGK, hoofdsponsor van Stichting Bram Ridderkerk!

Stichting Bram verwacht in 2013 wens vervuld

02 januari 2013Artikel het Zuiden 2-1-13 website

RIDDERKERK – Een bijzondere klas niet-leerplichtige kinderen met een meervoudige beperking in samenwerking met het reguliere basisonderwijs in Ridderkerk. Het is de wens van Marjon de Vries. En na flink wat inspanningen het afgelopen jaar ziet het er naar uit dat deze wens begin 2013 in vervulling gaat.

Lees meer: Stichting Bram verwacht in 2013 wens vervuld

Kerstwens namens SBR

kerstkaart SBR

SBR-hardloopteam haalt € 3.775,00 op tijdens Amsterdam Marathon!

3 november 2012 

Afbeelding 20Zondag 21 oktober was het dan eindelijk zo ver. Na maandenlang trainen en voorbereiden gingen de renners van het SBR-hardloopteam hun uitdaging aan.

Lees meer: SBR-hardloopteam haalt € 3.775,00 op tijdens Amsterdam Marathon!

SBR haalt €210,00 op tijdens collecte!

8 september 2012

Rianne en MarjonRianne en Marjon halen tijdens een ochtend collecteren op de najaarsmarkt in Slikkerveer €210,00 op voor SBR. Via deze weg willen wij de mensen bedanken voor hun bijdrage.

 

Gift voor Stichting Bram

31 augustus 2012Cheque SBR Beach

Bij de afsluiting van Ridderkerk Beach kon een mooie cheque gepresenteerd worden voor Stichting Bram Ridderkerk. 

Lees meer: Gift voor Stichting Bram

Flinke donatie aan de Stichting Bram

8 augustus 2012

SBR Het Zuiden 8-8-2012Sport en Welzijn ondersteunt graag lokale initiatieven door delen van opbrengsten van haar activiteiten te schenken aan een goed doel. Voor Ridderkerk Beach 2012 is Stichting Bram Ridderkerk gekozen. Een lokaal initiatief vanuit een visie die ervan uitgaat dat mensen met en zonder meervoudige beperkingen samen de maatschappij vormen.

Lees meer: Flinke donatie aan de Stichting Bram

Nieuwe flyer voor SBR!

SBR beschikt nu over een mooie flyer ontworpen door DjenDesign. De flyer is o.a. verkrijgbaar bij verschillende winkels in Ridderkerk, Bakker&Bouter fysiotherapie en Revalidatie Centrum Rijndam (locatie Roerdomplaan en Ringdijk). Wilt u ons helpen door de flyers voor ons te verspreiden via een winkel, school, instelling, sportvereniging? Dan kunt u hierover contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  U kunt de flyer ook hier downloaden.

Flyers

 

 

Een deel van de opbrengst Ridderkerk Beach 2012 naar Stichting Bram

beach ridderkerkJuni 2012
Als het aan Sport en Welzijn (SenW) ligt worden de rode stenen van het Koningsplein van 27 augustus t/m 1 september 2012 bedolven onder een geel zandtapijt. 

Lees meer: Een deel van de opbrengst Ridderkerk Beach 2012 naar Stichting Bram

“Ook kinderen zoals Bram horen er gewoon bij.”

hetzuidenWoensdag 14 maart 2012 - Het Zuiden
Kinderen met en zonder beperking samen binnen het reguliere onderwijs.
Het is de grote wens van Marjon de Vries.

Lees meer: “Ook kinderen zoals Bram horen er gewoon bij.”

Laag IQ, wel naar school. Beperkte Bram (3) bloeit op in gewone klas.

15 maart 2012 - Algemeen Dagbladalgemeendagblad
Omdat de meervoudig beperkte Bram van hoek (3) uit Ridderkerk enorm opleeft van leren met 'gewone' kinderen, wil zijn moeder hem naar basisschool De Botter sturen. Hij is er welkom.

Lees meer: Laag IQ, wel naar school. Beperkte Bram (3) bloeit op in gewone klas.
Warning: Illegal string offset 'active' in /home/stichtbram/domains/stichting-bram.nl/public_html/templates/jsn_teki_free/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /home/stichtbram/domains/stichting-bram.nl/public_html/templates/jsn_teki_free/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /home/stichtbram/domains/stichting-bram.nl/public_html/templates/jsn_teki_free/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /home/stichtbram/domains/stichting-bram.nl/public_html/templates/jsn_teki_free/html/pagination.php on line 100

Pagina 2 van 2

doneren ws

Facebooknsgk-logo

Free business joomla templates