AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER

Stichting Bram is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit met de doelgroep hebben en graag bij ons in de klas willen komen helpen.

De vrijwilligers die Stichting Bram ondersteunen hebben:

• het aanmeldformulier ingevuld
  • een intakegesprek met de vrijwilligerscoördinator en de directeur van Stichting Bram gehad
  • de vrijwilligersovereenkomst ondertekend
  • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan Stichting Bram overhandigd

De vrijwilligers worden begeleid door de coördinator. Er vinden regelmatig gesprekken plaats tussen de vrijwilligers, de vrijwilligerscoördinator, begeleiders op de groep en (indien nodig) de leerkrachten van de basisschool. De vrijwilligers zijn nooit alleen met de kinderen, er staat altijd iemand stand-by om hulp te bieden.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar Sabrina van Wingerden via s.vanwingerden@stichting-bram.nl
We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Wat geweldig dat u Stichting Bram wilt steunen!