SAMENWERKINGSPARTNERS

Uit de praktijk is gebleken dat de unieke en intensieve werkwijze van Stichting Bram en OBS de Botter bijdraagt aan de ontwikkeling en het welbevinden van zowel de kinderen met een beperking als van de kinderen zonder een beperking. 
Dit is het resultaat van een bevlogen en professioneel team en de intensieve samenwerking met onder andere ouders, therapeuten, specialisten, OBS de Botter, het Samenwerkingsverband RiBA, de BAR-gemeenten en de betrokken Jeugd- en Gezinsteams.

Onze partners

OBS de Botter / Stichting OZHW (sinds 2013)
De kinderen van Stichting Bram komen dagelijks in contact met de kinderen van OBS de Botter. Dit kunnen dagelijkse contacten zijn die spontaan ontstaan, maar ook contacten die voorafgaand door Stichting Bram en OBS de Botter zijn afgesproken. Op deze manier wordt onder andere de integratie en acceptatie van kinderen met een beperking optimaal gerealiseerd.

Gemeenten Barendrecht – Albrandswaard - Ridderkerk
Sinds 01-01-2015 heeft Stichting Bram Ridderkerk een zorgovereenkomst voor langere termijn afgesloten met de BAR-gemeenten (Barendrecht – Albrandswaard – Ridderkerk) op basis van Zorg in Natura (ZIN) conform de Jeugdwet.

Samenwerkingsverband RiBA
Dankzij een intensieve samenwerking met het Samenwerkingsverband RiBA kan het onderwijs bij via Stichting Bram worden vormgegeven en uitgevoerd.

Revalidatie Centrum Rijndam

Tweemaal per jaar komt de revalidatie arts van Rijndam bij Stichting Bram om ouders te woord te staan en de vorderingen van de kinderen te bespreken.

Stichting Bram is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit met de doelgroep hebben en graag bij ons in de klas willen komen helpen.
Wilt u met uw bedrijf iets doen voor de kinderen van Stichting Bram? Uiteraard kan dat! Stichting Bram is voor haar werk afhankelijk van giften. Uw gift is voor ons dus zeer waardevol.
Wat geweldig dat u Stichting Bram wilt steunen!

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60
E: info@stichting-bram.nl

 

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

© 2018 Stichting Bram.
Website door Djen Design