Image

Werkwijze

Stichting Bram Ridderkerk gaat op de volgende wijze te werk om de ontwikkelingsstimulatie zo goed mogelijk vorm te geven.

Bij Stichting Bram werken momenteel 14 werknemers met een contract voor vaste uren. Het opleidingsniveau van het personeel varieert van MBO tot HBO. Bij Stichting Bram werken zowel medewerkers vanuit de CAO Gehandicaptenzorg als vanuit de CAO Primair Onderwijs samen op de groep. Het personeel van Stichting Bram is enthousiast, betrokken en trouw.

De persoonlijk begeleiders, onderwijs assistent en leerkrachten van Stichting Bram staan er niet alleen voor om de kinderen dagelijks de beste combinatie van zorg, begeleiding en/of onderwijs te bieden. Er wordt nauw samengewerkt met een vast team van specialisten en therapeuten.

In samenwerking met het vaste multidisciplinaire team (bestaande uit orthopedagoog, fysiotherapeut, logopedist, muziektherapeut, ergotherapeut, ambulant ondersteuner, wijkteammedewerker, persoonlijk begeleider, teamleider, leerkracht, revalidatiearts en overige betrokken specialisten) wordt in overleg met ouders per kind een persoonlijk dagprogramma opgesteld welke het beste aansluit bij zijn/haar ontwikkelingsmogelijkheden. Op die manier krijgt elk kind een dagprogramma op maat en passend bij zijn/haar zorg- en begeleidingsbehoefte. Leden van het multidisciplinaire team hebben een passende opleiding op MBO-4, HBO en/of HBO+ niveau met succes afgerond en al enige jaren ervaring binnen het werkveld. Dankzij een intensieve samenwerking met Revalidatie Centrum Rijndam kan er gebruik worden gemaakt van de kennis, expertise en de behandelingen van Rijndam op de locatie van Stichting Bram.

Stichting Bram is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit met de doelgroep hebben en graag bij ons in de klas willen komen helpen.
Wilt u met uw bedrijf iets doen voor de kinderen van Stichting Bram? Uiteraard kan dat! Stichting Bram is voor haar werk afhankelijk van giften. Uw gift is voor ons dus zeer waardevol.
Wat geweldig dat u Stichting Bram wilt steunen!

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60
E: info@stichting-bram.nl

 

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

© 2018 Stichting Bram.
Website door Djen Design