Image

Werkwijze

Stichting Bram Ridderkerk gaat op de volgende wijze te werk om de ontwikkelingsstimulatie zo goed mogelijk vorm te geven.

Multidisciplinair werken

Bij Stichting Bram werken momenteel 11 werknemers met een contract voor vaste uren. Het opleidingsniveau van het personeel varieert van MBO tot HBO. Bij Stichting Bram werken zowel medewerkers vanuit de CAO Gehandicaptenzorg als vanuit de CAO Primair Onderwijs samen op de groep. Het personeel van Stichting Bram is enthousiast, betrokken en trouw.

De persoonlijk begeleiders, onderwijs assistent en leerkrachten van Stichting Bram staan er niet alleen voor om de kinderen dagelijks de beste combinatie van zorg, begeleiding en/of onderwijs te bieden. Er wordt nauw samengewerkt met een vast team van specialisten en therapeuten.

Samen met de ouders vormen de persoonlijk begeleiders, leerkrachten, onderwijs assistent, specialisten, therapeuten en de contactpersoon van het Jeugd- en Gezinsteam het Multidisciplinaire Team van Stichting Bram. Alle werknemers beschikken over de vaardigheden om een gericht ontwikkelplan op maat voor de kinderen te schrijven, te evalueren en te bespreken tijdens het Multidisciplinaire Overleg. Binnen dit Ontwikkelplan worden de bestaande doelen geëvalueerd en indien nodig aangepast. Nieuwe doelen worden gezamenlijk met alle betrokkenen opgesteld.

Stichting Bram is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit met de doelgroep hebben en graag bij ons in de klas willen komen helpen.
Wilt u met uw bedrijf iets doen voor de kinderen van Stichting Bram? Uiteraard kan dat! Stichting Bram is voor haar werk afhankelijk van giften. Uw gift is voor ons dus zeer waardevol.
Wat geweldig dat u Stichting Bram wilt steunen!

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60
E: info@stichting-bram.nl

 

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

© 2018 Stichting Bram.
Website door Djen Design