Cees-Jan Crezee

Voorzitter Raad van Toezicht

Mijn naam is Cees-Jan Crezee, geboren en getogen in Ridderkerk en vader van 2 prachtige zoons Jens en Manu.
 

Sinds 2010 ben ik werkzaam in Barendrecht als directeur bij een distributeur van chemische producten. Daarnaast hou ik van sporten, zoals hardlopen, wielrennen en voetbal, zowel om te doen als te kijken. 

Ik ben sinds 2020 betrokken bij de Raad van Toezicht bij Stichting Bram. 

Jens korpershoek

Secretaris Raad van Toezicht


Mijn naam is Jens Korpershoek. Ik ben getrouwd met Claudia en heb 2 kinderen. Milou en Ivo, 2 vrolijke koppies. Milou en Ivo zijn beiden doof geboren. Zij hebben allebei een Cochleair Implantaat, waardoor zij redelijk goed kunnen zijn gaan horen. Dit is voor ons erg bijzonder. De eerste keer dat zij buiten een vogel horen fluiten of de deurbel horen gaan is iets wat mij altijd zal bijblijven. Via Cees-Jan Crezee ben ik gevraagd om mee te kijken en een oordeel te geven over de financiële boekhouding van Stichting Bram in de Raad van Toezicht. Mijn werk is dan ook financieel gerelateerd. Samen met mijn collega Evert hebben wij sinds 2005 een hypotheekkantoor in Ridderkerk, Skyline hypotheken. Wij adviseren hier met name particulieren en ondernemers op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieel gerelateerde zaken. Ik vind het nog altijd erg leuk om mensen te adviseren bij het kopen van hun droomwoning. Stichting Bram is een heel mooi initiatief en de mensen die er werken hebben een groot hart op de juiste plek. Ik wens de kinderen en de ouders een fijne tijd bij Stichting Bram. 


 Contact: j.korpershoek@stichting-bram.nl

Ingrid Tuinenburg

Aspirant Lid Raad van Toezicht

Stichting Bram is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit met de doelgroep hebben en graag bij ons in de klas willen komen helpen.
Wilt u met uw bedrijf iets doen voor de kinderen van Stichting Bram? Uiteraard kan dat! Stichting Bram is voor haar werk afhankelijk van giften. Uw gift is voor ons dus zeer waardevol.
Wat geweldig dat u Stichting Bram wilt steunen!

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60
E: info@stichting-bram.nl

 

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

© 2018 Stichting Bram.
Website door Djen Design