Vacature: leerkracht De Klipper

OZHW en Stichting Bram zijn op zoek naar een groepsleerkracht voor de speciaal onderwijsgroep "de Klipper". Ben jij in het bezit van een pabo-diploma en heb je affiniteit met het cluster 3-onderwijs? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

Bekijk de vacature.

Stichting Dada doneert €3150,- aan Stichting Bram

Dankzij een hele mooie donatie vanuit Stichting DaDa hebben we voor €3150,- nieuwe materialen kunnen aanschaffen voor de kinderen.

Samenwerking Stichting Bram

Op de Botter hebben we intensieve samenwerking met Stichting Bram. Een stichting voor meervoudig en ernstig meervoudig beperkte kinderen.

Staatssecretaris Dekker erkent klassen als Stichting Bram

Staatssecretaris Dekker van Onderwijs wil dat speciale klassen als Stichting Bram in Ridderkerk een plek krijgen in het reguliere onderwijssysteem. Stichting Bram is een zogenaamde Samen naar School klas en biedt onderwijs aan kinderen met een (vaak ernstig meervoudige) handicap.

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60