Stichting Bram zoekt persoonlijk begeleider(s)!

Aantal uren

minimaal 24 uren per week / maximaal 36 uren per week

Met ingang van

1 augustus 2020

Je werkplek

Stichting Bram

Voorn 09

2986 JA Ridderkerk

Stichting Bram

Tover jij graag elke dag een lach op het gezicht van kinderen en zeker bij kinderen met een meervoudige beperking? Wil je die kinderen binnen hun eigen ontwikkelingsruimte zoveel mogelijk uitdagen om het optimale uit hun leven te halen? Dan mag je je passie komen inzetten bij Stichting Bram!

Stichting Bram biedt zorg, begeleiding én onderwijs op maat aan kinderen met een (ernstig) meervoudige beperking in de leeftijd vanaf 3 jaar. De kinderen van Stichting Bram werken, spelen en leren intensief samen met de kinderen van OBS de Botter. Het is een unieke samenwerkingsvorm, waarbij zorg en onderwijs met elkaar samengaan.

Je werkzaamheden

De hoofdtaken van je functie zijn:

• Het verzorgen en begeleiden van kinderen met een ernstig meervoudige beperking binnen de setting van Stichting Bram en obs de Botter.
  • Het opstellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het Ontwikkelplan.
  • Het voorbereiden, organiseren en uitvoeren van dagplanningen en activiteiten.
  • Het onderhouden van externe contacten rondom kinderen.
  • Het verrichten van overige werkzaamheden.

Je profiel / persoonlijke kenmerken

Werken bij Stichting Bram wil je doen, omdat je affiniteit hebt met kinderen met een (ernstig) meervoudige beperking. Het werk is elke dag anders en uitdagend. Hierdoor dien je flexibel en stressbestendig te zijn. De kinderen zijn afhankelijk van jou en je mag bijdragen aan hun ontwikkeling. Dit wil je doen vanuit een creatieve gedachte. Het is een kleine stichting waardoor er met een kleine groep veel gedaan moet worden. Je durft daarom initiatief te nemen en zelfstandig te werken.

Naast je passende persoonlijkheid dien je een relevante mbo-4 opleiding te hebben afgerond en bij voorkeur heb je al enige jaren praktische werkervaring op dit werkgebied. Het hebben van kennis van kinderen met een ernstig meervoudige beperking is een vereiste.

We bieden jou
Een innovatieve en uitdagende werkplek waar elke dag het beste uit de kinderen gehaald wordt. Stichting Bram bestaat uit twee groepen “de Optimist” en “de Klipper”. Je zult gaan werken op de groep “de Optimist”, een groep waar kinderen met een ernstig meervoudige beperking zorg en begeleiding krijgen. De Optimist is een groep van maximaal 6 kinderen waarbij de begeleiding van de kinderen 1 op 2 is. Bij Stichting Bram zien we graag dat je het naar je zin hebt. Een prettig werkklimaat en goede arbeidsvoorwaarden helpen hierbij. We besteden veel aandacht aan je loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Deze vacature is gesteld voor deze specifieke standplaats, Voorn 9 te Ridderkerk. De werkzaamheden zullen aanvankelijk binnen deze organisatorische eenheid verricht worden. Kandidaten dienen er rekening mee te houden dat zij in de toekomst flexibel inzetbaar moeten zijn op meerdere organisatorische eenheden binnen een reisafstand van maximaal één uur vanaf de huidige standplaats (enkele reis, openbaar vervoer op basis van het reisadvies van 9292).

Salaris

Het salaris is conform cao Gehandicaptenzorg 2019 – 2021. Het betreft een tijdelijke aanstelling van een jaar met een proeftijd van 1 maand; bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vaste aanstelling.

Meer informatie inzake de procedure

We nodigen zowel kandidaten voor een parttime dienstverband als een fulltime dienstverband uit om te reageren op deze mooie vacature!

Je kunt reageren tot donderdag 14 mei 2020.

Op vrijdag 15 mei 2020 wordt contact opgenomen met de geselecteerde kandidaten voor de gespreksrondes. De niet geselecteerde kandidaten worden ook ingelicht.

Op maandag 18 mei 2020 zullen de sollicitatiegesprekken worden gehouden.

Het arbeidsvoorwaardengesprek (indien van toepassing) zal plaatsvinden op woensdag 20 mei 2020. Tijdstip in overleg.

Solliciteren kan via e-mail naar Marjon de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een recente cv en motivatiebrief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjon via 06-28785860.

Samenwerking Stichting Bram

Op de Botter hebben we intensieve samenwerking met Stichting Bram. Een stichting voor meervoudig en ernstig meervoudig beperkte kinderen.

Staatssecretaris Dekker erkent klassen als SBR

Staatssecretaris Dekker van Onderwijs wil dat speciale klassen als Stichting Bram in Ridderkerk een plek krijgen in het reguliere onderwijssysteem. Stichting Bram is een zogenaamde Samen naar School klas en biedt onderwijs aan kinderen met een (vaak ernstig meervoudige) handicap.

Stem SBR voor Stichting Specsavers Steunt!

Breng nu via onderstaande link jouw stem uit en zorg ervoor dat Stichting Bram in 2016 gesponsord wordt door Stichting Specsavers Steunt in Ridderkerk!

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60