Vacature: leerkracht De Klipper

OZHW en Stichting Bram zijn op zoek naar een groepsleerkracht voor de speciaal onderwijsgroep "de Klipper". Ben jij in het bezit van een pabo-diploma en heb je affiniteit met het cluster 3-onderwijs? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

Bekijk de vacature.

Stichting Dada doneert €3150,- aan Stichting Bram

Dankzij een hele mooie donatie vanuit Stichting DaDa hebben we voor €3150,- nieuwe materialen kunnen aanschaffen voor de kinderen.

Samenwerking Stichting Bram

Op de Botter hebben we intensieve samenwerking met Stichting Bram. Een stichting voor meervoudig en ernstig meervoudig beperkte kinderen.

Stem Stichting Bram voor Stichting Specsavers Steunt!

Breng nu via onderstaande link jouw stem uit en zorg ervoor dat Stichting Bram in 2016 gesponsord wordt door Stichting Specsavers Steunt in Ridderkerk!

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60