Samenwerking Stichting Bram

Op de Botter hebben we intensieve samenwerking met Stichting Bram. Een stichting voor meervoudig en ernstig meervoudig beperkte kinderen.

Staatssecretaris Dekker erkent klassen als SBR

Staatssecretaris Dekker van Onderwijs wil dat speciale klassen als Stichting Bram in Ridderkerk een plek krijgen in het reguliere onderwijssysteem. Stichting Bram is een zogenaamde Samen naar School klas en biedt onderwijs aan kinderen met een (vaak ernstig meervoudige) handicap.

Stem SBR voor Stichting Specsavers Steunt!

Breng nu via onderstaande link jouw stem uit en zorg ervoor dat Stichting Bram in 2016 gesponsord wordt door Stichting Specsavers Steunt in Ridderkerk!

BAR-gemeenten tekenen zorgcontract met SBR!

De gemeente Ridderkerk heeft een overeenkomst gesloten met SBR op het gebied van jeugdzorg. Wethouder Tineke Keuzenkamp zetten namens de gemeente Ridderkerk haar handtekening.

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 340 857 64