Stichting Dada doneert €3150,- aan Stichting Bram

Dankzij een hele mooie donatie vanuit Stichting DaDa hebben we voor €3150,- nieuwe materialen kunnen aanschaffen voor de kinderen.

Samenwerking Stichting Bram

Op de Botter hebben we intensieve samenwerking met Stichting Bram. Een stichting voor meervoudig en ernstig meervoudig beperkte kinderen.

Stem Stichting Bram voor Stichting Specsavers Steunt!

Breng nu via onderstaande link jouw stem uit en zorg ervoor dat Stichting Bram in 2016 gesponsord wordt door Stichting Specsavers Steunt in Ridderkerk!

BAR-gemeenten tekenen zorgcontract met Stichting Bram!

De gemeente Ridderkerk heeft een overeenkomst gesloten met Stichting Bram op het gebied van jeugdzorg. Wethouder Tineke Keuzenkamp zette namens de gemeente Ridderkerk haar handtekening.

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60