MULTIDISCIPLINAIR TEAM
De ouders maken samen met de medewerkers op de groep en het behandelteam deel uit van het Multidisciplinaire Team van Stichting Bram.
Alle medewerkers beschikken over de vaardigheden om een gericht ontwikkelplan op maat voor de kinderen te schrijven, te evalueren en te bespreken tijdens het Multidisciplinaire Overleg. Binnen dit ontwikkelplan worden de bestaande doelen geëvalueerd en indien nodig aangepast. De registratie van het Ontwikkelplan wordt vastgelegd in het registratiesysteem van ONS Nedap en ParnasSys.
Bij Stichting Bram hebben alle werknemers een contract voor vaste uren. Het opleidingsniveau van het personeel varieert van MBO tot HBO. Alle werknemers zijn in het bezit van een geldig diploma en hebben werkervaring in werkveld opgedaan. Zij zijn werkzaam in de functies:
- Directeur
- Orthopedagoog
- Teamleider
- Leerkracht
- Onderwijs assistent
- Persoonlijk begeleider
- Activiteitenbegeleider
Alle personen die op de groep met de kinderen werken hebben een VOG overlegd. Het personeel van Stichting Bram is enthousiast, betrokken en trouw.
Het behandelteam
Het team van Stichting Bram staat er niet alleen voor om de kinderen dagelijks de beste zorg en begeleiding te bieden. Naast de vaste begeleiders op de groep zijn de volgende specialisten en therapeuten werkzaam op de groep van Stichting Bram:
- Orthopedagoog
- Fysiotherapeut
- Logopedist
- Ergotherapeut
- Muziektherapeut
- Ambulant ondersteuner onderwijs
Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de expertise van de volgende specialisten:
- Samenwerkingsverbanden RiBA en KoersVO
- Wijkteam gemeenten Ridderkerk, Barendrecht en Albrandswaard
- Revalidatie-arts van Revalidatie Centrum Rijndam
- Bartiméus (specialist voor blinden en slechtzienden)