hanneke koenen

Voorzitter Raad van Bestuur

Graag wil ik me voorstellen, ik ben Hanneke Koenen (41) , voorzitter van de Raad van Bestuur van Stichting Bram Ridderkerk. 

Ik ben woonachtig in Roosendaal, daar woon ik met mijn man en twee kinderen. 

Dankzij Hiske (ook lid van de Raad van Bestuur) ben ik bekend geraakt met Stichting Bram en lid geworden van de Raad van Bestuur. Binnen het bestuur van Stichting Bram denk ik graag mee over het domein zorg en onderwijs. 

Ik heb jarenlang in de jeugdhulpverlening gewerkt, maar door de vroeggeboorte van onze zoon ben ik gestopt met werken om me volledig op de zorg van onze kinderen te kunnen richtten.  Inmiddels heb ik de opleiding tot hypnotherapeut afgerond en ben ik mijn eigen praktijk aan het opzetten voor coaching en hypnotherapie.  

Door de kleinschalige zorg en onderwijs die Stichting Bram biedt binnen het reguliere onderwijs, heeft Stichting Bram iets unieks te bieden en bovenal zorg en onderwijs met heel veel aandacht! Dat vind ik het mooiste aan Stichting Bram! 

Contact: h.koenen@stichting-bram.nl

ROBERT ANNAARS

Penningmeester Raad van Bestuur

Contact: r.annaars@stichting-bram.nl

hiske konings

Secretaris lid Raad van Bestuur | HRM

Contact: h.konings@stichting-bram.nl

HENK DOKTER

Algemeen lid Raad van Bestuur

Ik ben ruim 8 jaar in de gemeente werkzaam geweest als Wethouder en daarvoor 28 jaar als raadslid. 

Ik kom uit de internationale gezondheidszorg, had een eigen ambulancedienst op Rotterdam airport. 

In de periode als wethouder kwam Marjon, de moeder van Bram, bij mij langs voor de start van haar project.  

Het, toen nog project, heeft me niet meer losgelaten. Na mijn pensionering zag ik de oproep voor ondersteuning in het bestuur en heb me aangemeld. 

Nu is de stichting niet meer weg te denken uit Ridderkerk en staan we met elkaar voor de volgende stap. Stichting Bram ook in het voortgezet onderwijs.   

Contact: h.dokter@stichting-bram.nl

angela uittenbogaard - da veiga

Aspirant lid Raad van Bestuur

Contact: a.uittenbogaard@stichting-bram.nl

Stichting Bram is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit met de doelgroep hebben en graag bij ons in de klas willen komen helpen.
Wilt u met uw bedrijf iets doen voor de kinderen van Stichting Bram? Uiteraard kan dat! Stichting Bram is voor haar werk afhankelijk van giften. Uw gift is voor ons dus zeer waardevol.
Wat geweldig dat u Stichting Bram wilt steunen!

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60
E: info@stichting-bram.nl

 

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

© 2018 Stichting Bram.
Website door Djen Design