Marjon is de Libelle Ster 2014!

Marjon is de Libelle Ster 2014!

Marjon de Vries (34) mag zich een jaar lang Libelle Ster noemen. Dat werd vanmorgen tijdens het Libelle Nieuwscafé Live in Den Haag bekend gemaakt. Van de tien kandidaten kreeg Marjon, juf en moeder van Bram, de meeste stemmen.

Kleuters zien niets aan Bram

Kleuters zien niets aan Bram

Dagopvang Stichting Bram is ondergebracht in de Ridderkerkse basisschool De Botter. De gehandicapte kinderen en basisschoolleerlingen bezoeken elkaars lessen.

Marjon de Vries genomineerd voor Libelle STER

Marjon de Vries genomineerd voor Libelle STER

Sterke vrouwen die hun Energie inzetten voor Resultaat: dat zijn Libelle Sterren. Libelle zet de komende weken tien vrouwen in de schijnwerpers die zich inzetten voor een goed doel. Via www.libelle.nl/ster kunt u stemmen op uw Libelle Ster van 2014. De winnares krijgt een speciaal door Studio Job ontworpen wisselster uitgereikt!

Marjon de Vries bij RTL live

Marjon de Vries bij RTL live

Op woensdag 25 januari was Marjon samen met Jan Fransen en Edith Schippers te gast bij RTL live om te vertellen over Stichting Bram. Via onderstaande link is een kort fragment terug te zien.

 

Wat doen wij?

Ieder kind wil naar school. Ook als je niet-leerplichtig bent door een (ernstig) meervoudige beperking. Stichting Bram runt een bijzondere klas in een reguliere basisschool in Ridderkerk.

Stichting Bram Ridderkerk

T: 06 - 28 78 58 60
E: info@stichting-bram.nl

 

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

© 2018 Stichting Bram.
Website door Djen Design